28 Kasım 2016 Pazartesi

Facebook Herkese Wifi Ağı Bulacak


Facebook Herkese Wifi Ağı Bulacak


Facebook, kullanıcıların herkese açık Wi-Fi ağlarını bulması için önemli bir yenilik getirmek istiyor.

Wi-Fi bağlantısına sahip olması için sınırları zorlamaya devam ediyor. TheNextWeb'de bulunan yeni bir rapora göre sosyal ağ şimdi de mobil programları dahilinde kullanıcılar için herkese açık bir Wi-Fi bulma aracını test ediyor.

Facebook Wifi Ağı


Facebook yetkilisi tarafından konuy ile ilgili Mashable'a yapılan açıklamada söz konusu özellik şu şekilde anlatılıyor: "İnsanlara arkadaşlarıyla ve önemsedikleri deneyimlerle bağlantı durumunda olmalarını sağlamak için yakınlardaki yerlerle bağlantılı açık Wi-Fi ağlarını içine alan yeni bir özelliği kullanıma sunacağız."

Bu tarz bir fonksiyon sunan bazı programlar iOS ve Android'de mevcut olsa da, bu özelliğin Facebook dahilinde yer almasının çok daha fonksiyonel bir kullanım sunması bekleniyor.

Özelliğin halihazırda belirli ülkelerde test edilmekte olduğu belirtiliyor. Facebook'un bu Wi-Fi bulma aracı cihazınızdaki Wi-Fi ayarları üzerinden açık bir ağ bulmaktan farklı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tipobetin kalitesi yeniden yeni yerinde gelir

Forvetlerden beklenen verim alınamadı Ali Koç, FFP anlaşmasını rizikoya atmayacak Habertürk Spor'un haberine göre başkan Ali K...