3 Ocak 2019 Perşembe

tipobetin kalitesi yeniden yeni yerinde gelir





Forvetlerden beklenen verim alınamadı

Ali Koç, FFP anlaşmasını rizikoya atmayacak

Habertürk Spor'un haberine göre başkan Ali Koç ve kurmayları, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play (FFP) anlaşmasını rizikoya atmayacak. Çünkü Koç, teknik patron Ersun Yanal'ın imza merasiminde yaptığı "Gözümüzü karartacağız" izahı ile UEFA anlaşmasının rafa kaldırılacağını işaret etmişti.

Ancak Avrupa kupalarından men edilmenin uzun vadede getireceği meseleleri dikkate alan idare, transfer yapacak fakat FFP'ye de dikkat edecek. Ekonomik manada hem uygun hem de randımanlı olacak oyuncuları amaçlayan Sarı-Lacivertliler, ligin ikinci yarısını en iyi noktada bitirip yaz döneminde de destek yapmayı tasarılıyor.

Fenerbahçe'ye başkan olmasının hemen peşinden kısa müddette pek çok sponsorluk anlaşmasına imza atan Ali Koç'un, transfer döneminde de ferdi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı ve tüm olanakları Sarı-Lacivertli kulüp için seferber edeceği öğrenildi.

Galatasaray, yıldız oyuncuyu Gomis'in yanına gönderdi

Galatasaray, Garry Rodrigues'i daha önceki futbolcusu Gomis'in forma Suudi Arabistan'a gönderdi. Rodrigues'in Al Ittihad'a transferi 8 milyon euro karşılığında meydana geldi.

tipobet, tipobet giriş, tipobet yeni adresi, tipobet365  14:29

Galatasaray, yıldız oyuncuyu Gomis'in yanına gönderdi

Serdar Aziz'e takım bulmasını söyleyen Galatasaray'da idare flaş bir karara imzaladı. Sarı kırmızılı idare Garry Rodrigues için Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad'la anlaşmaya vardı.

Bu transfer gelişmesini doğrulayan ise daha önceki bir Galatasaraylı, Nordin Amrabat oldu. Al Ittihad'ın orta alan oyuncusu El Ahmedi, Nordin'in Fas ulusal takımından arkadaşı. El Ahmedi, Amrabat'a Rodrigues'in bundan böyle takım arkadaşı olacağını söyledi. Galatasaray bu transferden tam 8 milyon Euro kazanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tipobetin kalitesi yeniden yeni yerinde gelir

Forvetlerden beklenen verim alınamadı Ali Koç, FFP anlaşmasını rizikoya atmayacak Habertürk Spor'un haberine göre başkan Ali K...